Je wilt een tattoo, wat nu?

Je wilt een tattoo? Heb je er lang genoeg over nagedacht? Weet je precies wat je wilt? Of heb je daar hulp bij nodig? Ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je terecht bij ons voor het verwezenlijken van jouw droom tattoo.

Je kunt ons altijd een bericht sturen

Wij zijn niet altijd in staat de telefoon aan te nemen daarom vragen wij om alle vragen en verzoeken via de mail te doen. Dit kan via het contactformulier op onze site www.apartlines.nl Wij kunnen de berichten dan beantwoorden wanneer we er even tijd voor hebben. Zodoende kunnen we ook altijd weer terug lezen wat je vraag of wens was en daar gerichter op reageren. Als alles netjes in een mail staat kunnen er ook niet gauw misverstanden ontstaan over wat er besproken wordt.

Wanneer je een afspraak wilt maken

Wil je een afspraak maken stuur dan een mailtje met daarin zo duidelijk mogelijk wat je wilt, hoe groot en waar. Stuur zoveel mogelijk info en afbeeldingen toe om je idee duidelijk te maken. Geef ook door welke dagen en tijdstippen je het best beschikbaar bent. Als je al een kant en klaar plaatje hebt is het een kwestie van een afspraak maken..

Wij sturen je de dan nog beschikbare data en tijden door voor de komende 2 á 3 maanden waaruit je een keuze kunt maken. Ik stuur je na je keuze altijd een bevestiging en zonder die bevestiging is de afspraak ook niet bevestigd.

Ontwerpen

Heb je al een idee maar kom je er zelf niet uit dan kunnen we je vast wel helpen met het verwezenlijken van je idee.

Mail zoveel mogelijk en zo gedetailleerd mogelijk door wat je in gedachte hebt. Bestaande plaatjes, schetsen, de plaats op je lichaam en hoe groot. Maak een beschrijving van jouw wens. Wij zullen er dan een ontwerp van maken. Dit doen we overigens pas als er een afspraak gemaakt is.

Je ontvangt een eerste opzet rond een week voor de afspraak. We kunnen er dan nog allerlei veranderingen aan doorvoeren tot het ontwerp helemaal is zoals jij in gedachte had. Dit gaat meestal prima per email en scheelt jou en ons een hoop (reis)tijd. Mochten we er niet uitkomen dan zullen we je vragen om naar de winkel te komen, dit is kosteloos.

Ontwerpkosten

Om duidelijkheid te krijgen over de kosten kun je een prijsopgave vragen. Dit kan als je een plaatje hebt wat kant en klaar is maar wanneer er aanpassingen zijn kan dat pas nadat je duidelijkheid hebt gegeven over wat je precies wilt. Soms kunnen we een vaste prijs geven maar vaak is het een schatting, zeker als het nog niet helemaal duidelijk is wat je wilt en je t plaatje nog niet compleet hebt..

We kunnen je wel altijd aan de hand van een ontwerp een richtprijs geven.

Je bent vrij om te kiezen wat je wilt. Dat wil niet zeggen dat wij alles zet wat jij wenst. We zullen je helpen een juiste keuze te maken zodat jij straks een tattoo hebt waar je hopelijk de rest van je leven blij mee zult zijn.

Regels & richtlijnen

Risico & gezondheid

Hygiéne & GGD