Maak online je afspraak

Plan een afspraak bij Maike.

Plan een afspraak bij Petra.

Na lang overleg besloten mijn moeder en ik om samen een zelfde tattoeage te nemen, ik wou graag iets met een lotusbloem en zij wou iets met de maan erin verwerken. We hebben elk een aantal voorbeelden van wat we mooi vonden meegenomen en voorgelegd aan Maike. Een week later kregen we een eerste schets, en ze had echt een prachtig ontwerp gemaakt die eigenlijk meteen goed voelde voor ons beiden. De tattoo is bij ons beiden op dezelfde middag gezet door Maike en werkelijk identiek geworden, complimenten aan haar ‘steady hand’ en oog voor detail!

 

José van der Bij

Maike is echt een fantastische vakkundige vrouw die mijn gezicht weer heeft laten spreken. Door mijn rode haarkleur had ik geen zichtbare wenkbrauwen. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het tekenen van mijn wenkbrauwen, en eigenlijk was ik daar klaar mee. Het kostte niet alleen een hoop tijd, maar ook een hoop geld. Sinds een jaar sta ik op met waanzinnig mooie wenkbrauwen en hier ben ik haar nog steeds dankbaar voor. Mijn gezicht zag er meteen heel anders uit, waardoor ik ook onwijs veel complimenten heb mogen krijgen. Dat doet een mens goed. Elke ochtend ben ik nog steeds blij dat ik heb gekozen voor pmu gedaan door Maike

 

Debbie Lourier

Inmiddels al een aantal keren door Maike getatoeëerd en dat is altijd weer een feestje in alle opzichten.
Ze luistert goed naar wat mijn wensen zijn, heeft zelf goede ideeën en daardoor wordt het definitieve ontwerp elke keer nóg mooier dan dat ik vooraf in gedachten had. Tijdens het tatoeëren is er altijd een leuke en relaxte sfeer. Heel prettig.
En het resultaat: mooie strakke lijnen die heel mooi snel herstellen.
Zeker een aanrader!

 

Marieke Bron Proper

Petra maakt super mooie ontwerpen en plaats ze daarna heel mooi en strak.
Ik voel mijn eigen altijd heel erg op mijn gemak bij petra. Zeker een aanbeveling voor iedereen die een mooie tattoo wil hebben die in alle rust wordt gezet.

 

Christina van Rijswijk-Stuivenberg

Petra heeft onze tatoeages zeer strak getatoeëerd. Zeer onder de indruk van haar manier van werken en tatoeëren. Zoek je iemand die strakke letters kan zetten, dan moet je zeker naar Petra.

 

Annemiek van Duin

Heel erg blij met de tattoo die gezet is. Zonder “gezeur” dat ik iets moois gemaakt wilde hebben met bestaande tattoos. Echt heel erg blij mee!. Op naar de volgende tattoos!

 

Suzanna Huijerman